4,9
4.5/5

(1435+)

Buttlift

Transformeer je billen met de buttlift behandeling​

Onze innovatieve vacuümtherapie, ook bekend als cupping, is de sleutel tot het transformeren van je billen. Maar dat is niet alles. Deze methode doet meer dan alleen liften; het laat je huid ook zijdezacht, glad en uiterst flexibel aanvoelen.

Bovendien pakt de bindweefselmassage cellulitis aan en bevordert het een optimale doorbloeding.

Locatie

Rotterdam, Antwerpen, Hoofddorp

Tarief

Vanaf €100  (Bekijk alle tarieven)

Waarom een buttlift

Veel vrouwen die hard werken in de sportschool ervaren hetzelfde probleem: hun billen worden sterker, maar die gewenste rondingen blijven uit, en die vervelende putjes zorgen voor frustratie.


Vacuümtherapie komt hier in actie door vetcellen op de juiste plekken te mobiliseren, zonder enige ingrijpende procedures. Dankzij deze niet-invasieve methode kun je dus je billen vergroten door middel van zuigkracht. Het resultaat? Je kunt op een volledig natuurlijke wijze je rondingen prachtig accentueren, zonder operaties of injecties.

Wanneer zie ik resultaat?

En hier komt nog een geweldig feit: na slechts één behandeling zie je meteen resultaat! Bij Gloow adviseren we voor het beste en meest duurzame resultaat om minimaal 4 tot 5 behandelingen te overwegen. Bovendien raden we aan om elke 2 maanden een herhaalbehandeling te plannen om dat blijvende perfecte resultaat te behouden.

Bij Gloow, staan we klaar om jouw schoonheidsdoelen te helpen verwezenlijken, zonder enige moeite. Geniet van het natuurlijke wonder van vacuümtherapie en bereik dat droomachterwerk waar je altijd al van hebt gedroomd!

Geen operatie, geen pijn...maar wel resultaat!

Ervaringen van onze klanten

Locaties

Rotterdam

Adres
Tjalklaan 95
3028JJ Rotterdam

E-mail
[email protected]

Telefoon

Bel: 010 314 69 81

Antwerpen

Adres
Antwerpsestraat 79
2840 Rumst

E-mail
[email protected]

Telefoon
Bel: +32 32 84 8122

Hoofddorp

Adres
Kruisweg 987a
2132CE Hoofddorp

E-mail
[email protected]

Telefoon
Bel: 023 576 69 23

Bekijk ook eens