4,9
4.5/5

(1435+)

Cavitatie behandeling (FAT X)

Verwijder vetophopingen dankzij cavitatie

Wil jij ook van vetophopingen af en cellulitis verminderen? En lukt dit maar niet door te trainen in de sportschool en je voeding aan te passen? Onderga FAT X cavitatie behandelingen en laat vetcellen afbreken.

Locatie

Rotterdam, Antwerpen, Hoofddorp

Tarief

Vanaf €100 (Bekijk alle tarieven)

62ed6cee294f3c5f77c88be9_Gloow (LR) - Credits Sven Scholten-48

Wat is Cavitatie?

Cavitatie is een nieuwe, niet-chirurgische behandelmethode om vetophopingen in de zogeheten probleemgebieden zoals de billen en buik te verwijderen. Met een cavitatie behandeling (afslankmethode) worden vetzuren en afvalstoffen met behulp van hoogfrequente geluidsgolven uit het lichaam verwijderd. Cavitatie behandelingen zijn ook erg effectief bij cellulitis verminderen. Cavitatie, ook wel ultrasone cavitatie genoemd, betekent letterlijk ‘holtevorming’. Het idee is dus holtevorming van vetcellen, waardoor deze afbreken.

De voordelen van cavitatie

Cavitatie behandelingen kennen veel voordelen. De behandelingen zijn niet-invasief, het is pijnloos en het neemt weinig tijd in beslag. FAT X cavitatie behandelingen worden ook gericht op specifieke probleemgebieden, waardoor je afslankt op de gewenste plekken. De nadelen van cavitatie? Het is helaas niet voor iedereen geschikt en er zijn meerdere sessies nodig om een gewenst resultaat te behalen. Wil jij je dreambody creëren? Kies dan voor het dreambody pakket! Combineer cavitatie behandelingen met elektrostimulatie behandelingen en pressotherapie.

Bij Gloow is het mogelijk om je lichaam om te toveren terwijl je Netflix kijkt!

Cavitatie behandeling (FAT X)

Cavitatie, ook wel ultrasone cavitatie genoemd, is een afslankbehandeling die gebruik maakt van geluidsgolven om vetcellen af te breken. Het is dé oplossing voor vetverwijdering in gebieden die lastig aan te pakken zijn met sporten en een dieet. Denk aan de buik en billen. Tijdens een cavitatie behandeling worden vetzuren en afvalstoffen met behulp van geluidsgolven uit het lichaam verwijderd. Het is ook effectief bij het verminderen van cellulitis.

Een cavitatie behandeling is gericht op specifieke probleemzones die met andere behandelmethodes lastig te bereiken zijn. Met een cavitatie behandeling worden plaatselijke vetophopingen dus gericht aangepakt. Het is mogelijk om na enkele sessies een smallere taille en plattere buik te krijgen. Daarnaast kunnen ‘lovehandles’ en cellulitis verminderen en kun je strakke triceps verwelkomen.

Resultaten verschillen van persoon tot persoon, afhankelijk van je lichaamssamenstelling, geslacht en leeftijd. Sommige cliënten meten een omvangvermindering van 1 tot 2 cm na slechts één sessie. De meeste mensen hebben meerdere behandelingen om tot het beste resultaat te komen. Na iedere behandeling begint het natuurlijke proces waarbij vetcellen afsterven. Beetje bij beetje verdwijnen deze vetcellen.

Wij adviseren minimaal één keer per week een cavitatie behandeling te ondergaan om goed en snel resultaat te boeken. In sommige gevallen is een cavitatie behandeling twee keer per week mogelijk.

Nee, cavitatie behandelingen zijn niet gevaarlijk. Ze zijn niet-invasief en pijnloos. Mogelijke bijwerkingen, zijn blauwe plekken. Ook kun je last krijgen van een verhoogd dorstgevoel en verminderde eetlust. Deze problemen los je op door direct na de behandeling genoeg water te drinken.

Wij adviseren om in comfortabele kleding (zoals sportkleding) naar de behandeling te gaan. Om afvalstoffen sneller uit het lichaam te verwijderen en bijwerkingen te verminderen, is het belangrijk om 1 liter water te drinken vóór de behandeling en 1 liter ná de behandeling. Je kunt de dagelijkse werkzaamheden en bezigheden direct na de cavitatie behandeling weer oppakken.

Bekijk ook eens

Netherlands & Belgium

A new era of lasering has come

Kom langs voor
een gratis
proefbehandeling/
intake!

Of