4,9
4.5/5

(1435+)

Elektrostimulatie (EMS)

Train je spieren met EMS

Elektrostimulatie, afkorting EMS, is een wetenschappelijk erkende behandeling die veel wordt gebruikt bij revalidatieprocessen. Tegenwoordig is een EMS behandeling ook in de beautywereld een trend. Bij elektrostimulatie worden zenuw- en/of spiervezels door de huid heen geactiveerd door middel van elektrische prikkels.

Locatie

Rotterdam, Antwerpen

Tarief

Vanaf €100 (Bekijk alle tarieven)

Erkende behandelaar voert dreambody behandeling uit
62ed6ad12433bd587ed2b9f1_Gloow (LR) - Credits Sven Scholten-45

Wat is elektrostimulatie?

Bij Electro Musculair Stimulation (EMS) worden elektroden op verschillende delen van het lichaam geplaatst (globale EMS) of enkel op een spier (lokale EMS). Deze elektroden staan in verbinding met een apparaat dat elektrische impulsen naar de spieren stuurt. De elektrische impulsen worden afgesteld op een intensiteit en frequentie. Door de spierspanningen worden de spieren getraind en figuurcorrecties uitgevoerd.

Voor wie is elektrostimulatie?

EMS behandeling is geschikt voor degenen die sneller vet willen verbranden en de spieren willen vergroten. Maar elektrostimulatie is ook zeker geschikt voor personen die hun lichaamsvorm willen veranderen. Wil jij wat aan je lichaam, vetpercentage of spiermassa doen maar heb je niet genoeg tijd om naar de sportschool te gaan? Onderga een elektrostimulatie behandeling bij Gloow! Onze EMS by Phanes apparatuur hervormt eenvoudig spieren en helpt effectief bij vetvermindering.

Bij Gloow is het mogelijk om je lichaam om te toveren terwijl je Netflix kijkt!

Goed voorbereid je behandeling in:

Voor je met de EMS behandeling start, bespreken we jouw doelen. We meten je omvang op diverse plekken en maken indien gewenst foto’s. Wij adviseren gemakkelijke sportkleding te dragen en voor de behandeling 1 liter water te drinken.

Wij plaatsen de elektroden op de te behandelen plekken. De vijf behandelhandvatten van het EMS apparaat werken onafhankelijk en gesynchroniseerd samen. De parameters kunnen onafhankelijk van elkaar worden aangepast, zodat de intensiteit bij je buik bijvoorbeeld hoger of lager is dan bij je bovenarmen. De intensiteit van de stimulatie wordt geleidelijk opgevoerd per lichaamsdeel. Jij geeft aan wanneer de intensiteit goed is, zodat de behandeling comfortabel blijft. De behandelkamer is voorzien van een televisie met Netflix, zodat je tijdens de behandeling even heerlijk ontspant.

Na de behandeling kun je je dagelijkse bezigheden gewoon weer oppakken. Direct na de behandeling drink je ook 1 liter water, om zo de afvalstoffen sneller uit je lichaam te krijgen. Je kunt een paar dagen wat last hebben van spierpijn. Wil jij je dreambody creëren? Kies dan voor het dreambody pakket! Combineer elektrostimulatie behandelingen met cavitatie behandelingen en pressotherapie.

Elektrostimulatie (EMS)

Bij Electro Musculair Stimulation (EMS) worden elektroden op verschillende delen van het lichaam geplaatst (globale EMS) of enkel op een spier (lokale EMS). Deze elektroden staan in verbinding met een apparaat dat elektrische impulsen naar de spieren stuurt. De elektrische impulsen worden afgesteld op een intensiteit en frequentie. Door de spierspanningen worden de spieren getraind en figuurcorrecties uitgevoerd.

Elektrostimulatie is geschikt voor degenen die sneller vet willen verbranden en de spieren willen vergroten. Maar elektrostimulatie is ook zeker geschikt voor personen die hun lichaamsvorm willen veranderen. EMS is zowel voor getrainde sporters als ongetrainde personen een geschikte methode.

Door veelvuldig gebruik te maken van EMS is het mogelijk om je lichaamsvorm te veranderen en je lichaam om te toveren in een ‘dreambody’. Opgehoopte vetmassa waar je al jarenlang last van hebt en maar niet vanaf komt, wordt dankzij elektrostimulatie omgezet in spiermassa. Wil jij een gespierde buik of perzikbillen? Dit kan gerealiseerd worden met elektrostimulatie trainingen.

Hoe snel en hoeveel resultaat je ziet, hangt af van je persoonlijke situatie en doelstellingen. Ieder mens is uiteraard uniek. Vooraf wordt een behandelplan op maat opgesteld op basis van jouw wensen en doelen.

Wij adviseren om minimaal één keer per week een EMS behandeling te ondergaan om goed en snel resultaat te boeken. In sommige gevallen is het mogelijk om twee behandelingen per week te ondergaan. Meer dan twee behandelingen raden wij echter af, dit in verband met het herstel van de spieren.

Elektrostimulatie behandelingen zijn veilig, pijnloos en niet-invasief. Een mogelijke bijwerking is lichte spierpijn voor een korte periode.

Wij adviseren gemakkelijke sportkleding te dragen en voor de behandeling 1 liter water te drinken. Na de behandeling is het ook belangrijk om 1 liter water te drinken: hierdoor worden afvalstoffen sneller afgevoerd. Na de behandelingen kun je de dagelijkse bezigheden gewoon weer oppakken.

Bekijk ook eens

Netherlands & Belgium

A new era of lasering has come

Kom langs voor
een gratis
proefbehandeling/
intake!

Of