4,9
4.5/5

(1435+)

Gezichts-behandelingen

Huidverbetering dankzij gezichts-behandelingen

Bij Gloow Clinics kun je terecht voor verschillende gezichtsbehandelingen. Boost en reinig je huid dankzij een vitamine C behandeling, laat acne effectief behandelen en laat je huid stralen als nooit tevoren met een BB glow behandeling. Lees hieronder meer over de gezichtsbehandelingen van Gloow.

 

Locatie

Rotterdam, Antwerpen

Tarief

Vanaf €60 (Bekijk alle tarieven)

62ed755abf75bbda62d8eaa5_Gloow (LR) - Credits Sven Scholten-39 (1)

Vitamine C behandeling

Met een vitamine C behandeling boost jij je huid. Vitamine C is namelijk één van de krachtigste antioxidanten. Een vitamine C behandeling zorgt ervoor dat je huid een boost aan antioxidanten krijg. Hierdoor krijgt de huid een betere doorlaatbaarheid, blijft de huid goed gehydrateerd én is de huid beter beschermd tegen huidveroudering en UV-straling. De vitamine C behandeling is onder andere goed als opfrisbeurt voor de huid, wanneer je snel last hebt van pigmentatie, je gezicht over een doffe teint beschikt of als je huid door de zon is beschadigd.

Hoe ziet de vitamine C behandeling eruit?

De complete gezichtsbehandeling met vitamine C duurt 60 minuten en bestaat uit:

– Reinigen van het gezicht met vitamine C reinigingsbalsem
– Dieptereiniging met vitamine C exfoliant
– Behandelen van mee-eters, puistjes en andere oneffenheden
– Een peeling
– Een vitamine C serum
– Een massage van het gezicht, de hals en decolleté
– Een vitamine C masker
– LED-light therapy

Acne behandeling

Een veelvoorkomend huidprobleem is acne. De huid bevat veel onzuiverheden, wat door mensen als heel vervelend wordt ervaren. Om acne effectief te behandelen kun je een acne behandeling laten uitvoeren bij Gloow.
De gezichtsbehandeling bestaat uit:

– Reiniging van het gezicht
– Dieptereiniging
– Behandelen van mee-eters, puistjes en andere oneffenheden
– Masker
– LED-light therapy

Acne uit zich ook op andere plekken van het lichaam. Voornamelijk de plekken waar de huid over veel talgklieren beschikt zoals de rug, borst, schouders en nek.

BB glow behandeling

Heb je last van oneffenheden, grove poriën, rode plekken of onrustige vlekken? Of ben je de kringen onder je ogen helemaal zat? Dan is de BB glow microneedling behandeling iets voor jou! Met de BB glow microneedling gezichtsbehandeling wordt een mooie egale kleur gecreëerd. De microneedling behandeling helpt ook littekens te herstellen als gevolg van acne, het bevordert de teint van de huid en het geeft een lichte tot matige dekking om roodheid, pigment, donkere kringen of ouderdomsvlekjes te verbergen. De BB glow behandeling laat de huid weer stralen. De gezichtsbehandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen en voor alle huidtypes.

Hoe ziet de BB glow behandeling eruit?

De specialist verwijdert alle make-up en reinigt het gezicht grondig met een dieptereiniging. Er wordt ‘soft peeling crème’ gebruikt om dode huidcellen te verwijderen om de huid voor te bereiden op de diepe penetratie van BB-crème. Wanneer de BB-crème ampullen zijn geïnjecteerd, zullen deze zich vermengen en aanpassen aan jouw huidtint. Zodra de laag crème is aangebracht, rolt de specialist met een microneedling apparaat over het gezicht. De exacte microneedling behandeling wordt afgestemd op de gevoeligheid van de huid en het doelgebied.

Selfcare starts
with skincare!

Gezichts-behandelingen

Ja, elke behandeling kan zowel door mannen als door vrouwen geboekt worden.

Weet je niet welke behandeling het beste bij jouw huid past? Kom dan langs in onze kliniek voor een huidscan. Hierdoor weten we precies wat jouw gezicht nodig heeft en welke behandelingen daar het beste bij passen. Heb je veder nog vragen, dan staan onze specialisten uiteraard altijd voor je klaar. Zij geven indien gewenst ook advies over de andere behandelingen.

Kom het liefst zonder make-up naar de behandeling. Op de dag van de behandeling raden wij aan niet te intensief te sporten of te heet te douchen.

Bij gebruik van de juiste producten moet je rekening houden met een minimale downtime. Dit wil zeggen dat er de week na de behandeling lichte schilfering kan plaatsvinden en er een trekkerige huid kan ontstaan. Er treedt geen extreme vervelling, verkleuring of zwelling op.

Wanneer je een gevoelige huid hebt zullen wij je producten daarop aanpassen en eerst je huidbarrière versterken zodat je huid niet meer gevoelig is. Hierna zou je intensievere producten kunnen inzetten om je huid weer verder te verbeteren. Doordat het actieve ingrediënten bevat, die diep in de huid inwerken, kan je huid erop reageren met droogheid, roodheid en schilfering. Dit is een normaal huidvernieuwingsproces en gaat vanzelf over.

Bekijk ook eens

Netherlands & Belgium

A new era of lasering has come

Kom langs voor
een gratis
proefbehandeling/
intake!

Of