4,9
4.5/5

(1435+)

Laser-behandelingen

Definitief ontharen voor iedereen!

Ben jij ook zo klaar met scheren, waxen, harsen en epileren? Dan is het tijd voor een laserbehandeling! Dankzij laserontharing geniet jij van een definitieve gladde huid.

Locatie

Rotterdam, Antwerpen, Hoofddorp

Tarief

Vanaf €10 (Bekijk alle tarieven)

Welke zones kun je laseren?

Diode ICE laser quattro wave

Bij Gloow werken we met de Diode ICE quattro wave laser. Een laserapparaat dat voldoet aan medische topkwaliteit en de hoogste eisen (FDA, TGA, CE, TÜV en ISO13485 gekeurd). De laser beschikt over een verkoelde ice kop, welke koelt tot -15 graden. Hierdoor voel je niets tijdens de behandeling. Oftewel: een pijnloze ontharingsbehandeling met een definitief resultaat! Het is de meest geavanceerde laser op het gebied van ontharen in heel Europa. Onze laser kan namelijk gebruikt worden op alle huid- en haartypes. Wij hoeven niemand de deur te wijzen: iedereen is welkom voor laserontharing en een ontspannen en pijnloze ervaring.

Wat is laserontharing?

Laserontharing is een pijnloze methode waarbij haar permanent wordt verwijderd. Bij laserontharing worden de haarzakjes vernietigd door middel van laserimpulsen, zodat er in dit gebied geen haargroei meer mogelijk is. Elke 4 tot 6 weken onderga je een laserbehandeling en aan het eind van alle behandelingen ervaren de meesten permanente ontharing. Je haalt de huid niet meer open met scheermesjes, ingegroeide haren zijn verleden tijd en je hoeft geen scheermesjes, wax-strips of scheerschuim meer te kopen. Wat een opluchting!

Een full body behandeling is bij Gloow écht full body. We slaan geen enkele plek over!

Goed voorbereid je behandeling in:

Wil jij een zone laten laseren en voorgoed van de vervelende haargroei afzijn? Boek de afspraak en vul het intakeformulier in zodat we de nodige informatie van je hebben. Een intake op locatie is hierdoor niet meer nodig, je kunt direct behandeld worden!

24 tot 48 uur voordat de laserbehandeling plaatsvindt, zorg je ervoor dat de te behandelen zone gladgeschoren is. Houd er rekening mee dat wij een zongebruinde huid kunnen laseren, maar zorg dat je in de zeven dagen voor en na de behandeling niet zont. Kom naar de laserbehandeling vrij van deodorant, bodylotion en bruiningscrème. Wij raden het aan om vlak voor de behandeling een douche of bad te nemen. Hierdoor wordt de huid optimaal voorbereid op de laserbehandeling.

Voor de behandeling loopt de specialiste de te behandelen zones na. Er wordt een verkoelende gel aangebracht. Deze gel koelt de huid en bevordert tegelijkertijd de werking van de laser. De laserspecialiste gaat met een strijkende beweging over het gebied, waarbij de laser veel lasershots geeft. De huid warmt hierdoor gelijktijdig op en de haarzakjes en de eiwitten worden vernietigd. Verdere haargroei is onmogelijk gemaakt, de laserbehandeling zorgt dus voor definitieve ontharing.

Het resultaat van de laserbehandeling met Diode ICE laser is vrijwel altijd definitief, maar het verschilt uiteraard per persoon. Dit is onder meer afhankelijk van jouw huid- en haartype. Toch is iemand gemiddeld *na 6 tot 8 laserbehandelingen uitbehandeld en definitief onthaart. Weg met de scheermesjes, pincetten en waxbehandelingen!
* Elk mens is natuurlijk uniek, dus hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Na de laserbehandeling hoef je niet te herstellen. Je kunt gelijk de dagelijkse activiteiten hervatten. Wel is het belangrijk dat je op de dag van de behandeling geen gebruik maakt van de sauna, niet intensief sport en geen bodylotion gebruikt. Ook is het essentieel dat er in de zeven dagen na de laserbehandeling geen gebruik wordt gemaakt van de zonnebank en je het zonnen even overslaat. Dit alles omdat de warmte die wij in de huid hebben geschoten tijdens de laserbehandeling, geleidelijk naar buiten moet komen.

Gemiddeld heb je 6 tot 8 laserbehandelingen nodig voor een definitief haarvrij resultaat. Wij raden aan de laserbehandeling iedere 4 tot 6 weken te herhalen. Resultaten zijn duidelijk zichtbaar na de eerste sessie. Voor een optimaal eindresultaat is het essentieel dat je het behandeltraject afmaakt.

Ervaringen met deze behandeling

Laser-behandelingen

Ja! Wij maken gebruik van de ICE Diode Triplewave laser. Deze laser fixeert zich op de proteïnes van het haarzakje. De warmte wordt ook geleidelijk opgebouwd, naar ca. 45 graden Celcius. Dit is een veilige temperatuur en wordt zelfs als aangenaam ervaren. Daarnaast beschikt de Diode ICE Triplewave laser over een ICE kop, die verkoelt tot -15 graden. Het laseren is daardoor pijnloos. Het is onmogelijk dat lymfe- en zweetklieren beschadigen.

Bij Gloow zijn wij gespecialiseerd in pijnloos laseren. Daarnaast maken wij gebruik van de beste laserapparaten die zijn goedgekeurd door de FDA en voldoen aan de laatste technologieën. De Diode ICE Triplewave laser beschikt daarnaast over een ICE kop die verkoelt tot -15 graden. Dit in combinatie met een verkoelende gel én een ontspannen behandelkamer zorgt ervoor dat de laserbehandeling niet als pijnlijk, maar zelfs als ontspannend wordt ervaren

De laserbehandelingen zijn in principe geschikt voor alle leeftijden. Bedenk wel dat bij jongeren de haargroei nog maar net is begonnen en het lichaam nog volop nieuwe haartjes produceert. Het behandeltraject kan daardoor iets langer zijn.

Ook een zongebruinde huid kan een laserbehandeling ondergaan. Dit komt doordat de laser zich op uiterst effectieve wijze richt op de proteïnen in het haarzakje en niet op het pigment van de huid. Je kunt dus ieder jaargetijde behandeld worden.  Let op: het is raadzaam ca. één week voor en één week na de behandeling niet uitgebreid te zonnen of gebruik te maken van een zonnebank. De huid moet simpelweg even tot rust komen.

Iedereen is welkom bij Gloow, niemand wordt uitgesloten. Hoewel andere klinieken met andere laserapparaten werken die alleen geschikt zijn voor specifieke huid- en haartypes, werken wij met lasers die geschikt zijn voor alle huid- en haartypes. Jij bent dus altijd welkom bij Gloow, ongeacht je huidtype, haartype, geslacht, achtergrond, leeftijd en financiële situatie. Let op: hele lichte of grijze haren geleiden iets moeilijker de warmte naar de haarzakjes. Dit kan als gevolg hebben dat de haarreductie minder snel tot stand komt en dat er eventueel minder resultaat geboekt wordt.

Laserontharing is een definitieve ontharingsmethode. Een gelaserd haarzakje zal nooit meer nieuwe haren produceren en dus blijven de gelaserde haren weg. Wel is het zo dat het lichaam door middel van hormonen altijd nieuwe haren aanmaakt. Daarom raden wij aan om jaarlijks langs te komen voor een onderhoudsbehandeling.

Zeker! Het 5x5 full body pakket mag in twee termijnen worden betaald. Dit gebeurt bij de eerste twee behandelingen. Losse behandelingen kunnen niet in termijnen worden betaald.

Helaas kunnen wij geen garantie bieden, dit om de simpele reden dat ieder mens uniek is. De laser werkt op ieder persoon anders waardoor wij onmogelijk garanties kunnen geven op het aantal behandelingen dat men nodig heeft dan wel het uiteindelijke resultaat. Het kan zelfs zo zijn dat de laser weinig of geen effect heeft op jouw haargroei. In dat geval is de kans aanwezig dan je non-responder bent. Ook dit soort gevallen kunnen wij helaas vooraf niet inschatten.

Er zijn een aantal contra-indicaties waar wij ons strikt aan houden en geen uitzonderingen in maken. Er mag niet gelaserd worden tijdens de zwangerschap, bij epilepsie, kanker, tijdens chemobehandelingen en met een pacemaker.

Zoals je hebt kunnen lezen kom je niet in aanmerking voor een laserbehandeling tijdens de zwangerschap. Laseren na de zwangerschap is zeker mogelijk, maar uit ervaring raden wij dit vlak na een zwangerschap toch af. Dit omdat de hormoonhuishouding onrustig is. Geniet eerst van het gezin en laat je lichaam tot rust komen. Ben je van plan om na de zwangerschap te starten met laserontharing? Onze specialisten adviseren je graag over wat voor jou het beste plan van aanpak is rondom de zwangerschap en de laserbehandeling.

Het is niet mogelijk om over tattoos en piercings heen te gaan tijdens het laseren. Tijdens de behandeling zal de specialiste de tattoos afdekken zodat we hier niet overheen gaan met het laserapparaat. Eventuele piercings kunnen worden verwijderd of indien niet mogelijk, worden afgeplakt. Is de zone die jij wil laten laseren volledig bedekt met tattoos, dan is laserontharing dus helaas niet mogelijk.

Wat is het verschil tussen een laserbehandeling en IPL?
Laserontharing en IPL-ontharing worden vaak met elkaar verward. Toch zijn het twee heel verschillende ontharingsmethodes, zowel op het gebied van veiligheid als doeltreffendheid. Bij IPL is het licht veel minder sterk dan bij een laserbehandeling, waardoor de haarzakjes enkel verzwakken en het resultaat dus slechts tijdelijk is waardoor je meer behandelingen nodig hebt dan bij een laserbehandeling. De laser zendt daarentegen een krachtig, meer selectieve, energiestraal uit die het haarzakje volledig vernietigt. Hierdoor is de behandeling ook echt permanent. Een IPL-ontharing is daarnaast pijnlijk en een laserbehandeling daarentegen niet.

Na de laserbehandeling groeien je haren terug zoals normaal. Na ongeveer twee weken merk je dat de haren die we in de juiste fase van groei hebben kunnen laseren, beginnen met uitvallen.

Het laseren van de bikinilijn is geen enkel probleem tijdens de menstruatie mits er een tampon wordt gedragen. In de kliniek zijn tampons en vochtige doekjes aanwezig om jezelf voor de behandeling nog even op te frissen.

Permanente laserontharing werkt zeer goed op plekken met ingegroeide haren. Naarmate de haren geleidelijk aan worden vernietigd, zullen huidirritaties zoals ingegroeide haren op natuurlijke wijze verdwijnen.

Wij raden aan om de laserbehandeling elke 4 tot 6 weken te herhalen. Naarmate de sessies vorderen, afhankelijk van de voortgang, kan deze periode verlengd worden. De resultaten zijn duidelijk zichtbaar vanaf de eerste sessie. Naarmate de behandeling vordert wordt de groei van de rest van de haren vertraagd en worden de haren dunner en schaarser. Voor een optimaal eindresultaat is het belangrijk dat je het behandeltraject afmaakt.

Bekijk ook eens

Netherlands & Belgium

A new era of lasering has come

Kom langs voor
een gratis
proefbehandeling/
intake!

Of