4,9
4.5/5

(1435+)

Over ons

Over laserkliniek Gloow

Bij Gloow gaat iedereen naar huis met een gladde huid én glimlach!

Wij vinden in onze laserkliniek dat laserontharing voor iedereen toegankelijk moet zijn. Ongeacht je huid- en haartype, geslacht, leeftijd of financiële situatie. Gloow staat voor Social Responsibility. Laseren is een basis behoefte en geen luxe. Dus iedereen moet kunnen laseren. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen op het gebied van laserontharing? Onze specialisten staan voor je klaar!

6310dedcfd8ae51126e4e9e9_img11

Erkende behandelaars

Bij Gloow werken meer dan 35 erkende behandelaars. Iedere behandelaar kent een eigen specialisme. Zo hebben we veel gecertificeerde laserspecialisten in huis, maar ook schoonheidsspecialistes en afvalcoaches. Je kunt bij onze werknemers terecht met al jouw vragen. Of deze vragen nu over een specifieke behandeling, algemeenheden of nazorg gaan. Ons deskundige team heeft al meer dan 10 jaar ervaring op het gebied van laserontharing en al duizenden klanten geholpen. Wij bieden 100% resultaat garantie!

Kom tot rust tijdens een laserbehandeling!

Bij Gloow kom je écht even tot rust. Als je denkt aan laserontharing, dan denk je misschien wel aan een pijnlijke ervaring. Wij garanderen je dat je na een laserbehandeling helemaal fris, fruitig en zelfs ontspannen de laserkliniek verlaat. Zodra je de laserkliniek en beautysalon binnenstapt ervaar je een warme en huiselijke sfeer. Geniet van een glas water, koffie of thee voor de (laser)behandeling start. Stap je de behandelkamer binnen, dan merk je de rust en reinheid direct. Er heerst altijd een ontspannen sfeer in de behandelkamers. Je hoort een rustig achtergrondmuziekje en wij nemen alle tijd voor jou. Ervaar complete me-time tijdens de pijnloze laserbehandeling en kom écht even tot rust.

Veilige en goedgekeurde apparatuur

In onze behandelkamers vind je veilige en goedgekeurde apparatuur. Met deze kwalitatieve apparaten voeren de laserspecialisten veilige en effectieve laserbehandelingen uit. Al onze apparaten beschikken over de nieuwste lasertechniek, zijn volledig up-to-date en goedgekeurd door de FDA. Al onze apparatuur is klinisch bewezen.

Netherlands & Belgium

A new era of lasering has come

Kom langs voor
een gratis
proefbehandeling/
intake!

Of